SEO članki

Predstavitev On tekaških čevljev

17.07.2017 · Brez komentarjev

Po uspešno končani karieri triatlonca si je Švicar Olivier Bernhard zadal izdelati tekaški copat, ki ga je pogrešal vsa ta leta med nastopanjem na raznih velikih tekmovanjih. Tekmovalci so se množično odločali za lažjo, minimalistično obutev, ki je omogočala hitrejši tek. Zanimalo ga je, ali je možno izdelati takšne vrste copat, ki bi imel poleg majhne teže tudi dobro blaženje. V sodelovanju s švicarskimi znanstveniki je leta 2010 na trg lansiral novo tekaško obutev On.

Že takoj na začetku so si v podjetju zadali smernice, ki se jih držijo še danes. Glavna lastnost znamke teh copatov je odlično blaženje, ki ga primerjajo s hojo po oblakih (On Cloud). Ob pristanku s stopalom na tla gumijasta pena ublaži udarce v vertikalni in vodoravni smeri ter omogoča varen in mehak pristanek, posledično pa zmanjšuje možnost poškodb pri teku. Zanimivo je, da čevelj kljub temu omogoča naraven in eksploziven odriv. Tako nam copati pomagajo in prisilijo k naravnemu načinu teka, obenem pa nam ob hitrejšem teku ponudijo tudi ugodje, saj blažijo velike sile v predelu pete. Ta lastnost copatov bo navdušila bolj izkušene tekače, ki vedo, kako težko je ohranjati lepo tehniko teka po dvajsetem kilometru.

Tekaška znamka On je za uporabnike pripravila različne modele čevljev, ki bodo zadovoljili prav vsakega uporabnika. Nekateri so bolj primerni za lažje tekače, spet drugi za tiste z nekoliko več kilogrami. Na razpolago imajo obutev, primerno za tek po urejenih in neurejenih poteh. Če ste tekač z višjimi ambicijami, se lahko odločite za tekmovalne tekaške copate, v katerih boste imeli možnost podirati svoje osebne rekorde. Ni skrbi, da ne bi našli sebi primernega tekaškega čevlja znamke On.

Navajeni smo, da od Švicarjev vedno dobimo le najboljše, za kvaliteto in udobje pa je v današnjem svetu potrebno plačati nekoliko več. Tekaški čevlji On tako spadajo v višji cenovni razred, vendar so s svojo tehnologijo udobnega in naravnega teka vredni prav vsakega evra.

  • Share/Bookmark

Kategorije: trgovina
Tagano: , ,0 odgovorov ↓

  • Trenutno ni komentarjev...Dodajte komentar..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !